Skip to main content

LANDBRUKSREISER

Vi er spesialister på landbruksfaglige studieturer og har samarbeidspartnere i alle land i Europa, USA og Canada. Er dere en gruppe på 10 personer eller flere skreddersyr vi gjerne en reise for dere. Aktuelle landbruksfaglige turer, klare for påmelding ser du under. Alle planlagte landbruksturer i 2024 ser du i fanen over eller på denne linken

PLANLAGTE FAGTURER MED LANDBRUK SOM TEMA 2024

8. - 15. april 2024

Landbruket i Romania og Bulgaria

Som en oppfølger av turen vi tidligere har arrangert til Transylvania går turen denne gangen sørover for Bucuresti og videre til Bulgaria. Landområdet rundt Donausletta er svært fruktbart. Turen starter i Bucuresti og avsluttes i hovedstaden i Bulgaria, Sofia.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

10. - 14. april 2024

Bli med og opplev Færøyene

Bli med til denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vágar, Streymoy og Eysturoy. Vi besøker bonden på kongsgården på Kirkjubøur, i tillegg til en melkeprodusent og et sauebruk.

7. - 11. april 2024

Landbruksfaglig tur til Island

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. Vi besøker gården som ble hardest rammet da Eyjafjallajökull våknet til live i 2010, vi bader i den blå lagune og vi opplever aktive geysirer og enorme fossefall. Turen inkluderer vest- og sørlandet og den kulturelle metropolen Reykjavik, som er en liten, men høyst levende by.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

11. - 14. april 2024

Blomstertur til Nederland

Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, fiskerlandbyen Voolendam, verdens første flytende gårdbruk og en tulipanprodusent med mer enn 1 millioner blomsterløk.

17. - 21. juni 2024

Landbruksfaglig studietur til Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. I motsetning til Norge blir imidlertid sveitsiske bønder økonomisk premiert for å drive i bratt og ulendt terreng.

21. - 28 juni 2024

Rundtur i Skottland inkludert the Royal Highland Show

Fra Edinburgh går turen til Glasgow og videre nordvestover helt nord til Isle of Skye med noe av Skottlands mest storslåtte landskap. Vi speider etter sjøuhyrer i Loch Ness, kjører rundt det skotske høylandet og fortsetter ferden langs østkysten tilbake til Edinburgh hvor vi avslutter med to overnattinger inkludert en dag på landbruksutstillingen The Royal Highland show. En herlig reise blant slott, festninger og middelalderbyer med en spennende historie.

 

30. juni - 5. juli 2024

Tur til Shetland med fokus på landbruk

Etter fiske- og oljeindustrien er landbruket den 3. største næringen på Shetland. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

23. - 27. juli 2024

Vakre Trøndelag - inkludert Stiklestadspelet

Trøndelag er landet vårt på sitt rikeste, reneste, villeste og vakreste. Her er vi midt i Norges matfat, men her er vi også midt i Norges historie som er nedtegnet fra allerede år 400. Turen inkluderer Nord-Trøndelag med Inderøy, Steinkjer og Frosta før ferden går til Trondheim hvor Olavsdagene arrangeres  med bla Trøndersk matfestival. 

 

5. - 9. August 2024

Lofoten

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader. Turen inkluderer de 5 Lofotøyene som er forbundet med vei, «yttersia» med de fantastiske strendene, Henningsvær og Svolvær.

25. september - 1. oktober 2024

Nord-Italia med fokus på landbruk

Turen starter i Verona før ferden går nordover langs Gardasjøen opp i Dolomittene til Merano i Syd-Tirol.  

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim