Skip to main content

PLANLAGTE TURER

Meld dere gjerne på turene allerede nå. Om reiserestriksjonene og regler for folkeansamlinger tilsier at turen ikke kan gjennomføres, hefter dere for ingen gebyrer. Faktura sendes først når dette er bekreftet. (Vi tar forbehold om noe endringer i datoene)

12. - 15. mars 2021

Opplev Svalbard - et av verdens mest eksotiske reisemål

Med beliggenhet kun 1 333 km fra Nordpolen har Longyearbyen på Svalbard en av verdens nordligste bosetninger. Svalbard har totalt 2400 innbyggere, og Longyearbyen har den største befolkningen. Midt i mars er det «pastellvinter» på Svalbard. Dette henviser til de helt spesielle og vakre lysforholdene, der snødekte fjell hviler mot en knallblå himmel, og der solens stadig sterkere tilværelse kaster de klareste pastellfarger over landskapet. Nå er det tid for aktiviteter utendørs med ski, hundeslede eller snøscootertur. Bli med til Svalbard i mars!

 

4. - 7. juli og 22. - 25. august

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Aurland, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever historiske Stalheim hotell. Derfra går ferden til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ullensvang, før ferden går østover igjen over Hardangervidda. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

 

Juni / juli 2021

Dagstur til Opistuen Børli, Eidskog . Fødestedet til Hans Børli

Dagstur i buss fra Kløfta til Eidskog i Innlandet, nær Svenskegrensen. Turen starter ved Sootkanalen og Norske Grenselosers Museum i Vestmarka hvor vi lærer om historien til Norges eldste sluseanlegg som fraktet tømmer fra Mangenvassdraget til Haldenvassdraget. Deretter går ferden til Opistuen Børli, hjemstedet til "skogens dikter" Hans Børli. Her får vi høre om hans liv og forfatterskap. 

 

20. - 25. juli 2021 - 6 dager

Rundtur i Sør-Norge for landbruksinteresserte

Denne rundturen i buss i Sør-Norge inkluderer landbruket på Helgøya i Mjøsa, stølsbesøk i Heidal, fantastiske Lodalen med Kjenndalsbreen, moderne landbruk i Sogn og ciderproduksjon i Balestrand. Vi opplever spektakulære Stalheimskleiva og vakre Nærøyfjorden samt fruktdyrking i Lærdal. Vi bor på kjente historiske hotell og nyter Norge på sitt vakreste. 

 

28. juli - 1. august 2021

Vakre Trøndelag med landbruksfaglige innslag, Trøndersk Matfestival, Spelet på Stiklestad

Mat og landbruk, kultur og historie går hånd i hånd i Trøndelag. Med utgangspunkt fra Værnes går turen til Frosta, landbrukskommunen med sin rikholdige kulturhistorie. Deretter går turen til Innerøy, hvor vi får oppleve Den gylne Omvei. Turen inkluderer Spelet om Den Hellige Olav på Stiklestad, Falstadsenteret samt besøk hos en kornprodusent og et melkebruk. I Trondheim får vi oppleve Trøndersk matfestival i tillegg til omvisning i Nidarosdomen.

 

30. juli - 3. august - 5 dager

Opplev Lofoten - Vilt, vakkert og hvite strender

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader.

 

10. - 15. August 2021

Kystriksveien langs Helgelandskysten

Turen starter i Trondheim og avsluttes i Bodø. De store attraksjonene Stiklestad, Den gylne omvei, Falstad, Leka, Brønnøysund, Vega, Torghatten, Herøy, Dønna, De Syv Søstre, Ørnes, Grimsfjord, Svartisen og Saltstraumen ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige langs veien. Kystriksveien omtales som en av verdens vakreste turistveier.

 

12. – 16. oktober 2021

Vakre Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. Turen går til Øst-Sveits og inkluderer Appenzell og St Gallen før ferden går til Einsiedeln og Luzern.

 

Oktober  2021

Utrolige Island  

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. På studieturen besøker vi melkeprodusenter, grønnsaks- og sauebruk i tillegg til hovedstaden Reykjavik.

 

14. - 25. oktober 2021

Rundreise i Mexico

Turen starter i Mexico City før vi flyr videre til Villa Hermosa. Herfra fortsetter turen i buss med overnattinger i Palenque, San Christophal de las Casas,Tehuantepec, Oaxaca og avsluttes i Puebla. Guide og reiseleder er Nile E Aase.

 

28. oktober - 6. november 2021

Bli med til inkaenes hjemland Peru

Bli med vår fantastiske reiseleder og guide Nils E Aase til inkaenes hjemland Peru. Turen starter i hovedstaden Lima før ferden går opp i Andesfjellene og til den hellige Urubambadalen og den sagnomsuste ruinbyen Machu Picchu beliggende 2 200 moh. Et av verdens vidundere. Vi fortsetter ferden i fjellene og får et godt innblikk i Perus historie. Vi besøker byene Ollantaytambo og Pisac med markeder og inkaruiner, byen Cusco hovedstaden i inkariket, Coricancha tempeleet og det enorme fortet Sacsayhuaman. Reisen avsluttes ved majestetiske Titicacasjøen, et av Sør-Amerikas virkelige høydepunkter.

 

 

2022

27. februar - 5. mars 2022

Agritechnica, Hannover

Verdens største messe for landbruksteknikk. 

 

Mai 2022

Opplev Madrid, Toledo og Segovia

Spanias hovedstad kan by på alt fra flott arkitektur, kunstsamlinger, museer og parker, samt spennende mat og gode shoppingmuligheter. Toledo ligger kun en time fra Madris og er en av de viktigste byene i europeisk middelalderhistorie. Det samme er Segovia, bygd på romersk fundament og nærmest omringet  av vegger bygd i det åttende århundret. 

 

Juni 2022

Opplev Nord-Italia, inkl Venezia og Dolomittene

Turen starter i Venezia, før ferden går innover det fruktbare området i Veneto regionen. I Dolomittene bor vi i det kjente vintersportsområdet Val di Fiemme og drar på utflukter i fjellene derfra. Turen avsluttes i Verona.

 

Juli 2022

5 dagers fjellvandring i Sveits 

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

 

August 2022

Bli med og opplev Irland, den grønne øya!

Denne rundturen går først sørover til Tipperary før ferden fortsetter til Galway på vestkysten, en av de mest irske av alle irske byer. Turen avsluttes i Dublin.

 

 

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum