Skip to main content

PLANLAGTE TURER

2024

21. - 24. januar 2024

Bli med til Berlin og opplev matmessen Grüne Woche

Tysklands hovedstad Berlin representerer i dag enestående arkitektur, kultur og historie samt en moderne shoppingverden som rekker fra øst til vest. Inkludert i denne turen er også et besøk på verdens største matmesse Grüne Woche hvor norsk mat og kultur er representert med en stor stand.

 

12. - 19. februar 2024

Solkystens hovedstad Malaga

Beliggende ved Middelhavet er Malaga på Costa del Sol velsignet med vakre strender. Ikke rart at Malaga omtales som 'Paradisbyen'. Men dette solparadiset med sommer "8 måneder i året" har mye mer å by på enn sand og sol.

 

9. - 16. mars 2024

Marokko med Marrakech og Essaouira

Vår reiseleder Nils E Aase tar dere med på tur til Marokko. Reisen starter i den fargerike, ekspotiske og tradisjonsrike millionbyen Marrakech før ferden går ut til Atlanterhavskysten, til Essaouira. Turen inkluderer utflukt til Ourika dalen og i Essaouira er det satt av god tid til avslapping. 

 

17. - 21. mars 2024

Landbruksfaglig tur til Island

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. Vi besøker gården som ble hardest rammet da Eyjafjallajökull våknet til live i 2010, vi bader i den blå lagune og vi opplever aktive geysirer og enorme fossefall. Turen inkluderer vest- og sørlandet og den kulturelle metropolen Reykjavik, som er en liten, men høyst levende by.

 

10. - 14. april 2024

Bli med og opplev Færøyene

Bli med til denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vágar, Streymoy og Eysturoy. Vi besøker bonden på kongsgården på Kirkjubøur, i tillegg til en melkeprodusent og et sauebruk.

 

11. - 14. april 2024

Blomstertur til Nederland

Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, fiskerlandbyen Voolendam, verdens første flytende gårdbruk og en tulipanprodusent med mer enn 1 millioner blomsterløk.

 

30. april - 5. mai 2024

Bli med til sjarmerende Portugal

“Med ryggen mot Europa og ansiktet mot havet”, har Portugal mer enn andre sydeuropeiske land bevart sin ekte og naturlige sjarm og vennlige gjestfrihet.   Her finner vi byer med minner fra en stormfull fortid med både maurere som invaderte landet og oppdagerne som seilte ut i verden. Vi skal bli bedre kjent med Portugals flotte hovedstad Lisboa, pittoreske landsbyer som Cascais og Sinatra og mye mer.

 

26. - 29. mai 2024

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Aurland, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever historiske Stalheim hotell. Derfra går ferden til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ullensvang, før ferden går østover igjen over Hardangervidda. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

 

17. - 21. juni 2024

Studietur med Bondebladet til Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. I motsetning til Norge blir imidlertid sveitsiske bønder økonomisk premiert for å drive i bratt og ulendt terreng.

 

21. - 28 juni 2024

Rundtur i Skottland inkludert the Royal Highland Show

Fra Edinburgh går turen til Glasgow og videre nordvestover helt nord til Isle of Skye med noe av Skottlands mest storslåtte landskap. Vi speider etter sjøuhyrer i Loch Ness, kjører rundt det skotske høylandet og fortsetter ferden langs østkysten tilbake til Edinburgh hvor vi avslutter med to overnattinger inkludert en dag på landbruksutstillingen The Royal Highland show. En herlig reise blant slott, festninger og middelalderbyer med en spennende historie.

 

2. - 8. juli 2024

5 dagers fjellvandring i Sveits 

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

 

23. - 27. juli 2024

Vakre Trøndelag - inkludert Stiklestadspelet

Trøndelag er landet vårt på sitt rikeste, reneste, villeste og vakreste. Her er vi midt i Norges matfat, men her er vi også midt i Norges historie som er nedtegnet fra allerede år 400. Turen inkluderer Nord-Trøndelag med Inderøy, Steinkjer og Frosta før ferden går til Trondheim hvor Olavsdagene arrangeres  med bla Trøndersk matfestival. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

 

5. - 9. august 2024

Lofoten

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader. Turen inkluderer de 5 Lofotøyene som er forbundet med vei, «yttersia» med de fantastiske strendene, Henningsvær og Svolvær.

 

25. september - 1. oktober 2024

Nord-Italia med fokus på landbruk

Turen starter i Verona før ferden går nordover langs Gardasjøen opp i Dolomittene til Merano i Syd-Tirol.  

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

 

6. - 11. Oktober 2024

Fargerike Mexico

I Mexico opplever vi enestående indianerkultur, templer og pyramider og sjarmerende byer fra kolonitiden.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

 

21. - 26. november 2024

Juletur til New York City

På denne turen bor vi midt på Manhattan med alle de store attraksjonene og severdighetene i umiddelbar nærhet.

 

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim