Skip to main content

PLANLAGTE TURER 2020

I 2020 har vi planlagt følgende turer. Programmet for turene vil bli lagt ut fortløpende når de er klare. (Vi tar forbehold om noe endringer i datoene)
 

19. – 22. januar

Messetur til Grüne Woche i Berlin

Bli med til Grüne Woche, en av verdens største messer for næringsmidler, gartneri og landbruk. På nasjonale paviljonger presenterer Grüne Woche matkulturer fra nærmere 60 land. Turen inkluderer mottakelse på den norske paviljongen. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi din reise til Grüne Woche.

 

10. - 21. mars 2020

Rundreise på Vestkysten USA

Bli med på rundreise helt vest i USA, i delstatene California, Nevada og Arizona. Vår tur inkluderer den vakre byen San Francisco, stillehavskysten, Carmel, Hearst Castle, Santa Barbara, Los Angeles, Hollywood og Las Vegas. I tillegg får vi oppleve en av USA’s største turistattraksjoner, Grand Canyon i Arizona.  Nils E Aase vil være guide på turen. 

 

10.- 15. mars 2020

Studietur for Bondebladets lesere til Krakow

I tillegg til dagsbesøk på landbruksutstillingen Kielce besøker vi polske gårdsbruk. Turen inkluderer også de storslagne saltgruvene i Wieliczka, og om ønskelig utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau. Se www.agrotech.pl

 

30. mars – 3. april

Landbruksrelatert studietur for Bondebladets lesere til Nederland   

 

16. - 19. april

Blomstertur til Holland  

Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, den sjarmernde byen Volendam, ostemarkedet i Alkmaar, en tulipanprodusent med mer enn 1 million blomsterløk og et ysteri. Vi bor i blomsterbyen Haarlem, en kort togtur fra hovedstaden.

 

23. april – 3. mai

Opplev New York med Nils E Aase

Vår fantastiske guide og reiseleder Nils E Aase bor halve året i New York City. På denne turen tar Nils dere med til alle de kjente severdigheter og andre steder som han har oppdaget de siste 10 årene i til Big Apple. Dere bor på Manhattan og kommer dere rundt med undergrunnsbanen.


 

30. april - 5. mai

Opplev Madrid, Toledo og Segovia

Spanias hovedstad kan by på alt fra flott arkitektur, kunstsamlinger, museer og parker, samt spennende mat og gode shoppingmuligheter. Toledo ligger kun en time fra Madris og er en av de viktigste byene i europeisk middelalderhistorie. Det samme er Segovia, bygd på romersk fundament og nærmest omringet  av vegger bygd i det åttende århundret. 
 

30. juni - 6. juli

5 dagers fjellvandring i Sveits

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

 

3. – 6. august

Landbruksrelatert studietur til Færøyene

Bli med til Færøyene, denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vagar, Streymoy og Eysturoy. Vi får høre om historien og livet på øyene i dag. I tillegg besøker vi en melkeprodusent og et sauebruk. Selv om Færøyene først og fremst er et fiskerisamfunn, er det færøyske landbruket fullt modernisert og melkeproduksjon er den viktigste inntektskilden.

 

20. - 23. august

Langweekend i Riga

Latvias hovedstad, Riga, også kalt Baltikums Paris er den største byen i Baltikum med sine 750.000 innbyggere. Byen har en gammel og en ny bydel som byr på middelalderbygninger i det historiske sentrum, og jugendstilen eller art nouveau, som stilen også kalles. Turen inkluderer besøk i en gammel sovjetisk bunker samt besøk i Slottet Rundale, Latvias lille Versailles. 

 

27. september – 7. oktober

Midtvesten USA inkl Norsk Høstfest

Rundreise i Minnesota og Nord-Dakota. Delstatene med høyest andel norskættede amerikanere. Reisen går gjennom historiske indianer og cowboy områder. Vi besøker amerikanske gårdsbruk som driver med korn, melk, kjøtt, sau og eggproduksjon og vi drar på en ekte amerikansk dyreauksjon.

 

21. - 27. september

Opplev Nord-Italia, inkl Venezia og Dolomittene

Turen starter i Venezia, før ferden går innover det fruktbare området i Veneto regionen. I Dolomittene bor vi i det kjente vintersportsområdet Val di Fiemme og drar på utflukter i fjellene derfra. Turen avsluttes i Verona.

 

5. - 9. oktober

Bli med og opplev Irland, den grønne øya!

Denne rundturen går først sørover til Tipperary før ferden fortsetter til Galway på vestkysten, en av de mest irske av alle irske byer. Turen avsluttes i Dublin.

5. - 9. oktober

Utrolige Island  

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. På studieturen besøker vi melkeprodusenter, grønnsaks- og sauebruk i tillegg til hovedstaden Reykjavik.

 

12. – 16. oktober

Vakre Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. Turen går til Øst-Sveits og inkluderer Appenzell og St Gallen før ferden går til Einsiedeln og Luzern.

 

14. - 25. oktober

Rundreise i Mexico

Turen starter i Mexico City før vi flyr videre til Villa Hermosa. Herfra fortsetter turen i buss med overnattinger i Palenque, San Christophal de las Casas,Tehuantepec, Oaxaca og avsluttes i Puebla. Guide og reiseleder er Nile E Aase.

 

28. oktober - 6. november

Bli med til inkaenes hjemland Peru

Bli med vår fantastiske reiseleder og guide Nils E Aase til inkaenes hjemland Peru. Turen starter i hovedstaden Lima før ferden går opp i Andesfjellene og til den hellige Urubambadalen og den sagnomsuste ruinbyen Machu Picchu beliggende 2 200 moh. Et av verdens vidundere. Vi fortsetter ferden i fjellene og får et godt innblikk i Perus historie. Vi besøker byene Ollantaytambo og Pisac med markeder og inkaruiner, byen Cusco hovedstaden i inkariket, Coricancha tempeleet og det enorme fortet Sacsayhuaman. Reisen avsluttes ved majestetiske Titicacasjøen, et av Sør-Amerikas virkelige høydepunkter.

 

25. november - 1. desember

Førjulstur til New York City

Skyskraperne på Manhattan er kanskje ikke det første man forbinder med julestemning. Men når storbyen over alle storbyer tenner julelysene og snøfnuggene daler utenfor butikkvinduene på 5th avenue, føles New York faktisk varm og intim – og definitivt veldig julete.

 

 

 

Reisekalender
24/6 Borgeby feltdager, Landbruksmessen i feltet!Fra og med 7 600,-
30/6Setervandring i SveitsFra og med 10 700,-
29/7Medlemstur for Gammeltraktorens venner til IrlandFra og med 13 900,-
20/8Weekendtur til RigaFra og med 7 860,-
12/10Opplev IslandFra og med 13 700,-
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum