Skip to main content

PLANLAGTE TURER

Meld dere gjerne på turene allerede nå. Om reiserestriksjonene og regler for folkeansamlinger tilsier at turen ikke kan gjennomføres, hefter dere for ingen gebyrer. Faktura sendes først når dette er bekreftet. (Vi tar forbehold om noe endringer i datoene)

30. juni - 6. juli

5 dagers fjellvandring i Sveits - Avlyst

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

21. - 24. juni

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Flåm, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever spektakulære Stalheimskleiva. Derfra går turen til Voss hvor vi besøker et gardsslakteri, før ferden går til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ulvik, Norsk Natursenter i Eidfjord og dramatiske Vøringsfossen. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

 

Juni / juli - (Dato fastsettes i nær fremtid)

Dagstur til Opistuen Børli, Eidskog . Fødestedet til Hans Børli

Dagstur i buss fra Kløfta til Eidskog i Innlandet, nær Svenskegrensen. Turen starter ved Soot-kanalen og Norske Grenselosers Museum i Vestmarka hvor vi lærer om historien til Norges eldste sluseanlegg som fraktet tømmer fra Mangenvassdraget til Haldenvassdraget. Deretter går ferden til Opistuen Børli, hjemstedet til "skogens dikter" Hans Børli. Her får vi høre om hans liv og forfatterskap. 

 

12. - 15. juli

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Flåm, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever spektakulære Stalheimskleiva. Derfra går turen til Voss hvor vi besøker et gardsslakteri, før ferden går til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ulvik, Norsk Natursenter i Eidfjord og dramatiske Vøringsfossen. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

 

21. - 26. juli / 11. - 16. august - 6 dager

Rundtur i Sør-Norge for landbruksinteresserte

Denne rundturen i buss i Sør-Norge inkluderer landbruket på Helgøya i Mjøsa, stølsbesøk i Heidal, fantastiske Lodalen med Kjenndalsbreen, moderne landbruk i Sogn og ciderproduksjon i Balestrand. Vi opplever spektakulære Stalheimskleiva og vakre Nærøyfjorden samt fruktdyrking i Lærdal. Vi bor på kjente historiske hotell og nyter Norge på sitt vakreste. 

 

31. juli - 4. august 2020, 5 dager

Opplev Lofoten - Vilt, vakkert og hvite strender

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader. (Programmet er klart i nær fremtid)

 

6. - 11. august - 6 dager

Rundtur i Sør-Norge for landbruksinteresserte

Denne rundturen i buss i Sør-Norge inkluderer landbruket på Helgøya i Mjøsa, stølsbesøk i Heidal, fantastiske Lodalen med Kjenndalsbreen, moderne landbruk i Sogn og ciderproduksjon i Balestrand. Vi opplever spektakulære Stalheimskleiva og vakre Nærøyfjorden samt fruktdyrking i Lærdal. Vi bor på kjente historiske hotell og nyter Norge på sitt vakreste. (Programmet er klart i nær fremtid)

 

4. - 7. september 2020

Opplev Svalbard - et av verdens mest eksotiske reisemål

Med beliggenhet kun 1 333 km fra Nordpolen har Longyearbyen på Svalbard en av verdens nordligste bosetninger. Svalbard har totalt 2400 innbyggere, og Longyearbyen har den største befolkningen. I begynnelsen av september begynner den milde polarsommeren å gå over til gylden høst med vakre høstfarger.  Landskapet endrer nå raskt karakter, midnattssola har sagt takk for seg og kveldene begynner å bli mørkere. Bli med til Svalbard i september!

 

5. - 9. oktober 2020

Bli med og opplev Irland, den grønne øya!

Denne rundturen går først sørover til Tipperary før ferden fortsetter til Galway på vestkysten, en av de mest irske av alle irske byer. Turen avsluttes i Dublin.

 

12. - 16. oktober 2020

Utrolige Island  

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. På studieturen besøker vi melkeprodusenter, grønnsaks- og sauebruk i tillegg til hovedstaden Reykjavik.

 

16. - 19. oktober 2020

Opplev Svalbard - et av verdens mest eksotiske reisemål

Med beliggenhet kun 1 333 km fra Nordpolen har Longyearbyen på Svalbard en av verdens nordligste bosetninger. Svalbard har totalt 2400 innbyggere, og Longyearbyen har den største befolkningen. I oktober er det høstfargene som dominerer. Dagene blir gradvis kortere, og fra slutten av oktober kommer mørketiden med det blå lyset.  Bli med til Svalbard i oktober!

 

12. – 16. oktober 2020

Vakre Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. Turen går til Øst-Sveits og inkluderer Appenzell og St Gallen før ferden går til Einsiedeln og Luzern.

 

14. - 25. oktober 2020

Rundreise i Mexico

Turen starter i Mexico City før vi flyr videre til Villa Hermosa. Herfra fortsetter turen i buss med overnattinger i Palenque, San Christophal de las Casas,Tehuantepec, Oaxaca og avsluttes i Puebla. Guide og reiseleder er Nile E Aase.

 

28. oktober - 6. november 2020

Bli med til inkaenes hjemland Peru

Bli med vår fantastiske reiseleder og guide Nils E Aase til inkaenes hjemland Peru. Turen starter i hovedstaden Lima før ferden går opp i Andesfjellene og til den hellige Urubambadalen og den sagnomsuste ruinbyen Machu Picchu beliggende 2 200 moh. Et av verdens vidundere. Vi fortsetter ferden i fjellene og får et godt innblikk i Perus historie. Vi besøker byene Ollantaytambo og Pisac med markeder og inkaruiner, byen Cusco hovedstaden i inkariket, Coricancha tempeleet og det enorme fortet Sacsayhuaman. Reisen avsluttes ved majestetiske Titicacasjøen, et av Sør-Amerikas virkelige høydepunkter.

 

25. november - 1. desember 2020

Førjulstur til New York City

Skyskraperne på Manhattan er kanskje ikke det første man forbinder med julestemning. Men når storbyen over alle storbyer tenner julelysene og snøfnuggene daler utenfor butikkvinduene på 5th avenue, føles New York faktisk varm og intim – og definitivt veldig julete.

 

Foreløpig turer for 2021

Januar 2021

Messetur til Grüne Woche i Berlin

Bli med til Grüne Woche, en av verdens største messer for næringsmidler, gartneri og landbruk. På nasjonale paviljonger presenterer Grüne Woche matkulturer fra nærmere 60 land. Turen inkluderer mottakelse på den norske paviljongen. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi din reise til Grüne Woche.

 

Mars 2021

Rundreise på Vestkysten USA

Bli med på rundreise helt vest i USA, i delstatene California, Nevada og Arizona. Vår tur inkluderer den vakre byen San Francisco, stillehavskysten, Carmel, Hearst Castle, Santa Barbara, Los Angeles, Hollywood og Las Vegas. I tillegg får vi oppleve en av USA’s største turistattraksjoner, Grand Canyon i Arizona.  Nils E Aase vil være guide på turen. 

 

Mars 2021

Reise til Krakow

I tillegg til dagsbesøk på landbruksutstillingen Kielce besøker vi polske gårdsbruk. Turen inkluderer også de storslagne saltgruvene i Wieliczka, og om ønskelig utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau. Se www.agrotech.pl

 

April 2021

Blomstertur til Holland  

Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, den sjarmernde byen Volendam, ostemarkedet i Alkmaar, en tulipanprodusent med mer enn 1 million blomsterløk og et ysteri. Vi bor i blomsterbyen Haarlem, en kort togtur fra hovedstaden.

 

April/mai 2021

Opplev New York med Nils E Aase

Vår fantastiske guide og reiseleder Nils E Aase bor halve året i New York City. På denne turen tar Nils dere med til alle de kjente severdigheter og andre steder som han har oppdaget de siste 10 årene i til Big Apple. Dere bor på Manhattan og kommer dere rundt med undergrunnsbanen.

 

Mai 2021

Opplev Madrid, Toledo og Segovia

Spanias hovedstad kan by på alt fra flott arkitektur, kunstsamlinger, museer og parker, samt spennende mat og gode shoppingmuligheter. Toledo ligger kun en time fra Madris og er en av de viktigste byene i europeisk middelalderhistorie. Det samme er Segovia, bygd på romersk fundament og nærmest omringet  av vegger bygd i det åttende århundret. 

September / oktober 2021

Midtvesten USA inkl Norsk Høstfest

Rundreise i Minnesota og Nord-Dakota. Delstatene med høyest andel norskættede amerikanere. Reisen går gjennom historiske indianer og cowboy områder. Vi besøker amerikanske gårdsbruk som driver med korn, melk, kjøtt, sau og eggproduksjon og vi drar på en ekte amerikansk dyreauksjon.

 

September 2021

Opplev Nord-Italia, inkl Venezia og Dolomittene

Turen starter i Venezia, før ferden går innover det fruktbare området i Veneto regionen. I Dolomittene bor vi i det kjente vintersportsområdet Val di Fiemme og drar på utflukter i fjellene derfra. Turen avsluttes i Verona.

Reisekalender
12/10Opplev IslandFra og med 13 700,-
14/10Fargerike MexicoFra og med 23 300,-
16/10Opplev Svalbard - et av verdens mest eksotiske reisemålFra og med 11 300,-
29/10Bli med til inkaenes hjemland PeruFra og med 31 100,-
25/11Juleshopping i New YorkFra og med 16 560,-
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum