Skip to main content

PLANLAGTE TURER

Meld dere gjerne på turene allerede nå. Om reiserestriksjonene og regler for folkeansamlinger tilsier at turen ikke kan gjennomføres, hefter dere for ingen gebyrer. Faktura sendes først når dette er bekreftet. (Vi tar forbehold om noe endringer i datoene)

2022

4. - 8. april 2022

Landbruksfaglig studietur til Island

På denne studieturen besøker vi et litt utradisjonelt gårdsbruk som driver med for og landbruksmaskiner. Vi besøker et gartneri samt et sauebruk. Vi får innblikk i lakseturismenæringen og vi besøker gården som ble hardest rammet da Eyjafjallajökull våknet til live i 2010. Vi bader i den blå lagune og vi opplever aktive geysirer og enorme fossefall.

22. - 25. mai, 3. - 6. juli, 21. - 24. august

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Aurland, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever historiske Stalheim hotell. Derfra går ferden til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ullensvang, før ferden går østover igjen over Hardangervidda. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

23. - 27. Mai 2022

Opplev Madrid, Toledo og Segovia

Spanias hovedstad kan by på alt fra flott arkitektur, kunstsamlinger, museer og parker, samt spennende mat og gode shoppingmuligheter. Toledo ligger kun en time fra Madris og er en av de viktigste byene i europeisk middelalderhistorie. Det samme er Segovia, bygd på romersk fundament og nærmest omringet  av vegger bygd i det åttende århundret. 

Juni 2022

Opplev Nord-Italia, inkl Venezia og Dolomittene

Turen starter i Venezia, før ferden går innover det fruktbare området i Veneto regionen. I Dolomittene bor vi i det kjente vintersportsområdet Val di Fiemme og drar på utflukter i fjellene derfra. Turen avsluttes i Verona.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

16.- 21. august

Kystriksveien fra Trondheim til Bodø.

Kystriksveien strekker seg over 650 km og byr på noe av det flotteste norskekysten har å vise frem. Turen starter i Trondheim og avsluttes i Bodø. Det er en 6 dagers tur fullspekket av opplevelser. Vi starter med Inderøy i Trøndelag og fortsetter med øya Leka - Norges Geologiske Nasjonalmonument. Fjellet Torghatten, Petter Dass museet, Helgelandskysten med De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. Turen inkluderer utflukt til øyene Dønna og Herøy, Grønsvik kystfort på Lurøy og Inndyr i Gildeskål med Gildeskål Gamle Kirke og krikested. 

Jeg ønsker å bli informert når programmet for turen er klart

4. - 11. oktober 2022

Landbruksfaglig tur til Romania

Turen starter i Bucuresti før ferden går til Transylvania, dette frodige landskapet nord for hovedstaden. Her står landbruket sterkt. Vi får oppleve høyfjellet i Karpatene, Draculaborgen, den tysktalende byen Sibiu og vi får innblikk i romfolkets kultur og tradisjoner. 

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

28. juni - 4. juli 2022

5 dagers fjellvandring i Sveits 

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

27. - 31. Juli 2022

Vakre Trøndelag med landbruksfaglige innslag, inkl Stiklestadspelet og Olavsdagene

Mat og landbruk, kultur og historie går hånd i hånd i Trøndelag. Med utgangspunkt fra Værnes går turen til Frosta, landbrukskommunen med sin rikholdige kulturhistorie. Deretter går turen til Innerøy, hvor vi får oppleve Den gylne Omvei. Turen inkluderer Spelet om Den Hellige Olav på Stiklestad, Falstadsenteret samt besøk hos en kornprodusent og et melkebruk. I Trondheim er det Olavsdager.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

Juli / august 2022

Opplev Lofoten - Vilt, vakkert og hvite strender

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

16.- 21. august

Kystriksveien langs Helgelandskysten

Turen starter i Trondheim og avsluttes i Bodø. De store attraksjonene Stiklestad, Den gylne omvei, Falstad, Leka, Brønnøysund, Vega, Torghatten, Herøy, Dønna, De Syv Søstre, Ørnes, Grimsfjord, Svartisen og Saltstraumen ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige langs veien. Kystriksveien omtales som en av verdens vakreste turistveier.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

August 2022

Bli med og opplev Irland, den grønne øya!

Denne rundturen går først sørover til Tipperary før ferden fortsetter til Galway på vestkysten, en av de mest irske av alle irske byer. Turen avsluttes i Dublin.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

19.- 25. september

Rundtur på Island

 

12.- 15. oktober 2022

Bli med til vakre Rhindalen

Dette uvanlig vakre og frodige området langs Rhinen har siden romertiden vært kjent for sine viner, i hovedsak basert på Rieslingdruen de siste hundre årene. Langs Rhinen opplever vi sjarmerende småbyer med bindingsverk-arkitektur og mer eller mindre intakte middelalderborger alt omgitt av stupbratte vinmarker og vakker urørt natur. Turen går til Rheigauregionen med Eltville, Rüdesheim og utflukter i Rheingau regionen.

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

Oktober 2022

 

 

Oktober / november 2022

 

November 2022

Kontrastenes land Marokko

Marokko er et land fullt av kontraster. Langstrakte strender, tørre ørkener, frodige oaser, dramatiske fjellkjeder, og den fargerike byen Marrakech

Jeg ønsker å bli informert om turen når programmet er klart

Reisekalender
23/5Bli med til majestetiske MadridFra og med 11 500,-
23/5Bli med til majestetiske MadridFra og med 12 050,-
3/7FjordNorge og HardangerFra og med 10 900,-
5/7Setervandring i SveitsFra og med 13 400,-
26/7Mat- og landbruksfaglig tur til vakre TrøndelagFra og med 12 700,-
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2050 Jessheim