Skip to main content

PLANLAGTE TURER

2023

22.- 25. januar

Bli med til Berlin og opplev matmessen Grüne Woche

Tysklands hovedstad Berlin representerer i dag enestående arkitektur, kultur og historie samt en moderne shoppingverden som rekker fra øst til vest. Inkludert i denne turen er også et besøk på verdens største matmesse Grüne Woche hvor norsk mat og kultur er representert med en stor stand.

23. - 26. februar 2023

Tur til Alta med Bondebladets lesere

Her kan man oppleve nordlyset på nært hold, se reinsdyrdrift, kjøre med hundespann, se 7000 år gamle helleristninger og den vakre Nordlyskatedralen som skinner i all sin prakt.

26. - 30. mars 2023

Island med Vestmannaeyjar

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. På denne turen kjører vi langs hele Sørlandet på Island. Vi kjører med amfibiekjøretøy på bresjøen Jökulsàrlòn, vi besøker Vestmannaeyjar, denne vulkanske øygruppen rett utenfor sørkysten, vi besøker Thorvaldseyri, gården som ble hardest rammet da Eyjafjallajökull våknet til live i 2010 og vi bader i den blå lagune.

30.mars - 2. april 2023

Blomstertur til Nederland

Fra midten av mars og til mai er landskapet i Holland et fantastisk skue. Åkrene er dekt av tulipaner, perleblomst, svibler og liljer. I tillegg til hovedstaden Amsterdam får vi på denne turen oppleve blomsterparken Keukenhof, fiskerlandbyen Voolendam, verdens første flytende gårdbruk og en tulipanprodusent med mer enn 1 millioner blomsterløk.

15. - 20. mai 2023

Bli med til sjarmerende Portugal

“Med ryggen mot Europa og ansiktet mot havet”, har Portugal mer enn andre sydeuropeiske land bevart sin ekte og naturlige sjarm og vennlige gjestfrihet.   Her finner vi byer med minner fra en stormfull fortid med både maurere som invaderte landet og oppdagerne som seilte ut i verden. Vi skal bli bedre kjent med Portugals flotte hovedstad Lisboa, pittoreske landsbyer som Cascais og Sinatra og mye mer.

21. - 24. mai 2023

FjordNorge og Hardanger

Med Bergensbanen tas vi med tog til Myrdal. Vi overnatter i Aurland, drar på cruise på Nærøyfjorden og opplever historiske Stalheim hotell. Derfra går ferden til vakre Hardanger. Vi besøker fruktgarder i Ullensvang, før ferden går østover igjen over Hardangervidda. Fra Geilo tar vi tog tilbake til Oslo. 

27. - 31. mars 2023

Opplev Madrid, Toledo og Segovia

Spanias hovedstad kan by på alt fra flott arkitektur, kunstsamlinger, museer og parker, samt spennende mat og gode shoppingmuligheter. Toledo ligger kun en time fra Madris og er en av de viktigste byene i europeisk middelalderhistorie. Det samme er Segovia, bygd på romersk fundament og nærmest omringet  av vegger bygd i det åttende århundret. 

19. - 23. juni 2023

Landbruksfaglig tur til Sveits

Reisen går til Appenzellerland og byen St Gallen. Vi får oppleve fjellandbruk med melkeproduksjon, ei aktiv seter, et ysteri, og et bruk som driver industrielt landbruk. I tillegg får vi oppleve storbyen Luzern med fjellet Pilatus.

4. - 10. juli 2023

5 dagers fjellvandring i Sveits 

Vår spreke reiseleder Paul Rief har bodd 45 år i Norge, men er født og oppvokst i Einsiedeln i Sveits. Han elsker å gå turer i fjellet, og kjenner de sveitsiske fjellene svært godt. Med utgangspunkt Einsiedeln drar dere på lengre og kortere dagsturer.

25. - 29. Juli 2023

Vakre Trøndelag med landbruksfaglige innslag, inkl Stiklestadspelet og Olavsdagene

Mat og landbruk, kultur og historie går hånd i hånd i Trøndelag. Fra Værnes går turen til Steinkjer med Mærelandbruksskole. Deretter går turen til Innerøy, hvor vi får oppleve Den gylne Omvei og Frosta, landbrukskommunen med sin rikholdige kulturhistorie. Turen inkluderer Spelet om Den Hellige Olav på Stiklestad, Falstadsenteret og mye mer. I Trondheim er det Olavsdager med Trøndersk Matfestival.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

7.- 11. august 2023

Sør-Varanger

Krigshistorie, folk til folk samarbeid. Hvordan er det å ha Russland som nabo. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

6.- 13. oktober 2023

Landbruksfaglig tur til Romania

Turen starter i Bucuresti før ferden går til Transylvania, dette frodige landskapet nord for hovedstaden. Her står landbruket sterkt. Vi får oppleve høyfjellet i Karpatene, Draculaborgen, den tysktalende byen Sibiu og vi får innblikk i romfolkets kultur og tradisjoner. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

Oktober

Fargerike Mexico

I Mexico opplever vi enestående indianerkultur, templer og pyramider og sjarmerende byer fra kolonitiden.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

11. - 16. oktober

Tur til Shetland med fokus på landbruk

Etter fiske- og oljeindustrien er landbruket den 3. største næringen på Shetland. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

1. - 14. November

Bli med til Inkaens hjemland Peru

Turen inkluderer bla annet Machu Picchu, Cusco, Titicacasjøen og hovedstaden Lima

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

16. - 21. november 2023

Juletur til New York City

På denne turen bor vi midt på Manhattan med alle de store attraksjonene og severdighetene i umiddelbar nærhet.

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

25. - 29. november

Førjulstur til Madrid

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim