Skip to main content

Om oss

Reisegleder arrangerer egne påmeldingsturer og skreddersyr reiser for grupper. Vi arrangerer messeturer, studieturer, tematurer, konferanser etc. Vi har samarbeidspartnere i alle land i Europa, USA, Canada og Søramerika. Vi tilbyr norske reiseledere på alle våre turer og lokale guider som snakker skandinavisk. 

Reisegleder er en avdeling i firmaet Internasjonale Messetjenester AS som har agenturet i Norge for Hamburg Messe og for messen ALUMINIUM i Düsseldorf. Internasjonale Messetjenester AS ble etablert i 2001, og Reisegleder ble skilt ut som egen avdeling i 2013.

Våre medarbeidere:

Marit Aadnøy fra Gjerdrum. Gründer og eier. Marit startet Internasjonale Messetjenester i 2001 og har hele sitt yrkesaktive liv arbeidet i og mot bedrifter internasjonalt. Hun har gjennom alle år opparbeidet mange og gode kontakter i utlandet. Hun snakker tysk og engelsk. Marit liker å være fysisk aktiv både sommer og vinter og tar gjerne en utfordring i den forbindelse.

Kjersti Grov fra Jessheim Hun er utdannet flyvertinne og har jobbet over 30 år i SAS. Engelsk er hovedspråket, men Kjersti tar utfordringer på mange språk. Ved siden av å være reiseglad, liker Kjersti å drive med teater, hun elsker å synge og hun har sitt eget danseband!

Nils E Aase fra Stavanger. Nils har tilhold både New York og Madrid og er vår guide og reiseleder på turer til Spania, Portugal, USA, Sør-Amerika og New York City.

Paul Rief fra Jaren på Hadeland. Paul er født og oppvokst i Sveits og er reiseleder på turer i Sveits. Paul er svært stolt av hjemlandet sitt og har et genuint ønske om å vise fram det vakre landskapet i Sveits til turglade nordmenn. Paul er friluftsinteressert og ved siden av fjellvandring og skigåing har han en genuin interesse for sykling.

 

 

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim