Skip to main content

Om oss

Reisegleder arrangerer egne påmeldingsturer og skreddersyr reiser for grupper. Vi arrangerer messeturer, studieturer, tematurer, konferanser etc. Vi har samarbeidspartnere i alle land i Europa, USA, Canada og Søramerika. Vi tilbyr norske reiseledere på alle våre turer og lokale guider som snakker skandinavisk. 

Reisegleder er en avdeling i firmaet Internasjonale Messetjenester AS som har agenturet i Norge for Hamburg Messe og for messen ALUMINIUM i Düsseldorf. Internasjonale Messetjenester AS ble etablert i 2001, og Reisegleder ble skilt ut som egen avdeling i 2013.

Våre reiseledere:

Marit Aadnøy fra Gjerdrum. Gründer og eier. Marit startet Internasjonale Messetjenester i 2001 og har hele sitt yrkesaktive liv arbeidet i og mot bedrifter internasjonalt. Hun har gjennom alle år opparbeidet mange og gode kontakter i utlandet. Hun snakker tysk og engelsk. Marit liker å være fysisk aktiv både sommer og vinter og tar gjerne en utfordring i den forbindelse.

Kjersti Grov fra Jessheim Hun er utdannet flyvertinne og har jobbet over 30 år i SAS. Engelsk er hovedspråket, men Kjersti tar utfordringer på mange språk. Ved siden av å være reiseglad, liker Kjersti å drive med teater, hun elsker å synge og hun har sitt eget danseband!

 

Kari Sofie Østen fra Jaren på Hadeland. Kari Sofie arbeider som nøkkelrådgiver mot melkeprodusenter i TINE og er vår ekspert på landbruksrelaterte turer.  Kari Sofie har reist mye i mange land og har bl a jobbet på et melkebruk på New Zealand. Hun snakker perfekt engelsk.

Nils E Aase fra Stavanger. Nils har tilhold både New York og Madrid og er vår guide og reiseleder på turer til Spania, Portugal, USA, Sør-Amerika og New York City.

Paul Rief fra Jaren på Hadeland. Paul er født og oppvokst i Sveits og er reiseleder på turer i Sveits. Paul er svært stolt av hjemlandet sitt og har et genuint ønske om å vise fram det vakre landskapet i Sveits til turglade nordmenn. Paul er friluftsinteressert og ved siden av fjellvandring og skigåing har han en genuin interesse for sykling.

 

 

Reisekalender
12/7FjordNorge og HardangerFra og med 9 200,-
21/7Rundreise i Sør-Norge med landbruksfaglige innslagFra og med 12 300,-
6/8Rundreise i Sør-Norge med landbruksfaglige innslagFra og med 12 300,-
14/8Opplev Lofoten, vilt, vakkert og hvite strenderFra og med 14 460,-
14/8Opplev Lofoten, vilt, vakkert og hvite strenderFra og med 12 200,-
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum