Skip to main content

LESERTURER FOR BONDEBLADET

Reisegleder har siden 2003 arrangert reiser for Bondebladets lesere. Det er både rene fagturer, messeturer, men også reiser med kun fokus på kultur. Det er fra 15 - 40 personer med på disse turene og det er alltid norsk guide og reiseleder.

ALLE LESERTURER 2024

Reisegleder skal i 2024 arrangere følgende turer i samarbeid med Bondebladet:

9. - 16. mars 2024

Marokko med Marrakech og Essaouira

Vår reiseleder Nils E Aase tar dere med på tur til Marokko. Reisen starter i den fargerike, ekspotiske og tradisjonsrike millionbyen Marrakech før ferden går ut til Atlanterhavskysten, til Essaouira. Turen inkluderer utflukt til Ourika dalen og i Essaouira er det satt av god tid til avslapping. 

 

10. - 14. april 2024

Bli med og opplev Færøyene

Bli med til denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vágar, Streymoy og Eysturoy. Vi besøker bonden på kongsgården på Kirkjubøur, i tillegg til en melkeprodusent og et sauebruk.

 

17. - 21. juni 2024

Studietur med Bondebladet til Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk. I motsetning til Norge blir imidlertid sveitsiske bønder økonomisk premiert for å drive i bratt og ulendt terreng.

21. - 27. juni 2024

Rundtur i Skottland inkludert the Royal Highland Show

Fra Edinburgh går turen til Glasgow og videre nordvestover helt nord til Isle of Skye med noe av Skottlands mest storslåtte landskap. Vi speider etter sjøuhyrer i Loch Ness, kjører rundt det skotske høylandet og fortsetter ferden langs østkysten tilbake til Edinburgh hvor vi avslutter med to overnattinger inkludert en dag på landbruksutstillingen The Royal Highland show. En herlig reise blant slott, festninger og middelalderbyer med en spennende historie.

5. - 9. august 2024

Lofoten

Lofoten ligger som en vegg i det turbulente Norskehavet nord for polarsirkelen. Den ville utposten har majestetiske fjell, dype fjorder, skrikende sjøfuglkolonier og lange, hvite strender der bare de tøffeste bader. Turen inkluderer de 5 Lofotøyene som er forbundet med vei, «yttersia» med de fantastiske strendene, Henningsvær og Svolvær.

 

25. september - 1. oktober 2024

Nord-Italia med fokus på landbruk

Turen starter i Verona før ferden går nordover langs Gardasjøen opp i Dolomittene til Merano i Syd-Tirol.  

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

 

14. - 17. november

Agroteknikk i Lillestrøm

Vi har booket et eget hotell midt i Oslo for Bondebladets lesere. Fly og transport bookes for hver enkelt individuelt. 

Jeg ønsker å bli informert om denne turen når programmet er klart

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim