Skip to main content

REISEBETINGELSER

Priser og betalingsvilkår: Depositum kr 2000,- forfaller til betaling ved påmelding. Faktura sendes. Restbeløpet forfaller til betaling 4 uker før avreise. Betalingsbetingelser: Pr 10 dager etter fakturadato. Dersom valutaen endrer seg mer enn 5% mot NOK fra pristilbud til fakturadato, tas det forbehold om rett til å justere prisen i henhold til endringer i valutakursen.

Levering: Reisedokumentene sendes som vedlegg til oppgitte e-post 14 dager før avreise. Reisedokumentene består av det endelige programmet for turen, flybilletter, deltakerliste, praktisk informasjon i forbindelse med forberedelse til turen.

Endringer: Om ikke annet er bestemt kan navnene i flybilletten endres kostnadsfritt inntil 40 dager før avreise. Tidspunktene i billetten kan ikke endres.

Avbestilling: Depositum refunderes ikke etter utstedt ordrebekreftelse. Ved avbestilling mindre enn 60 dager før avreise refunderes turprisen kun dersom plassen kan videreselges.

Last ned appen Reiseklar fra UD i google app store og vær informert om aktuelle reiseråd i landet du skal reise til.

Reiseforsikring: Vi anbefaler alle våre reisende å ha tegnet en helårs reiseforsikring ved bestilling av turen. En helårs reiseforsikring bør dekke alle utgifter i forbindelse med avbestillingsforsikring, skader, ulykker, sykdom, hjemtransport og dødsfall. Vi tilbyr ikke avbestillingsbeskyttelse. 

Gyldig pass: Alle som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Gyldig pass er også påkrevd innen EU da passet er det eneste dokumentet som beviser statsborgerskap. For EU/EØS medlemmer som reiser innen Schengen skal passet være gyldig under hele reisen. For land utenfor Schengen skal passet ofte være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Kontroller gyldighetstiden på passet ditt i god tid før avreise.

Vi anbefaler våre reisende å ta kopi av passet og ha dette på mobilen og som papirkopi i veska. Originalpasset bør under oppholdet oppbevares i safen på hotellet.

Europeisk helsetrygdekort: Ha alltid med deg europeisk helsetrygdekort! Dersom uhellet skulle være ute har du som borger i EØS-land rett til behandling av det lokale helsevesenet dersom du har med deg Europeisk Helsetrygdekort. Bestilles på www.helsenorge.no

Registrering av reiseinformasjon hos Utenriksdepartementet: Reiseregistrering.no er et tilbud til reisende om å registrere kontaktopplysninger hos Utenriksdepartementet. Dersom det skjer en alvorlig hendelse, har Utenriksdepartementet mulighet til å sende deg informasjon på SMS eller e-post. Registrer deg på www.reiseregistrering.no

Refusjon av mva: Nordmenn har krav på å få refundert utenlandsk merverdiavgift. Be om taxfree shopping i butikkene når du hander. Det kreves imidlertid ofte et miniumumsbeløp før refusjon gis. Mva fås tilbake på flyplassen. Ta med kvitteringer samt de fysiske varene.

 

For Reisegleders pakketurer gjelder Lov om pakkereiser og reisegaranti av 1. juli 2018, samt Alminnelige vilkår for Pakkereiser utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet. Særtrykk av denne overenskomsten finnes på denne linken Lov om pakkereiser. Reisegleder påtar seg intet ansvar for gjennomføring av turen i tilfelle Force majoure eller forhold som påvirker turen og som ligger utenfor vår kontroll.

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim