Skip to main content

Agritechnica i Hannover

Agritechnica er verdens største messe for landbruksmaskiner og arrangeres hvert andre år i november i Hannover. Neste gang fra 12. - 18. november 2023. 12 - 13 november er messen åpen kun for fagbesøkere. Det er forventet over 2000 utstillere til årets messe og nærmere 450 000 besøkende.  For nærmere informasjon se www.agritechnica.com  

 

PROGRAMMET FOR TUREN

16. november

kl 06.30. Avreise fra Oslo, Gardermoen med KLM via Amsterdam. Ankomst Hannover kl 10.10. Direktefly til Amsterdam fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Ålesund og Sandefjord. 

Besøk hos en maskinstasjonen som har spesialisert seg på såing, samt spredning av våt og tørr gjødsel. Deretter besøker vi en av verdens ledende sukkerprodusenter som utvinner sukker av sukkerbete. Informasjon og omvisning.

Insjekking på hotellet sentralt i Hannover. Velkomstmiddag på hotellet

17. november

Besøk på Agritechnica  Messen er åpen hver dag fra kl 0900 – 1800. Se www.agritechnica.de. Busstransport tur/retur. 

Middag i restaurant Münchener Halle

Münchnerhalle på messeområdet i Hannover er en institusjon. Ledsaget av läderhosen, tyrolerhatter og ompa-ompa-musikk får vi en uforglemmelig kveld i Hannover. Vi spiser tradisjonell tysk mat som schweinehaxe, eisbein og sauerkraut og svinger på seidelen. A la Carte meny. Ikke inkludert i prisen. 

18. november

Besøk på Agritechnica  Messen er åpen hver dag fra kl 0900 – 1800. Se www.agritechnica.de. Busstransport tur/retur. Bagasjen lagres på messeområdet fram til avreise. 

Kl 18.10. Avreise med KLM via Amsterdam til Oslo. Ankomst kl 22.20. Direktefly fra Amsterdam fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Ålesund og Sandefjord. 

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
16/11OsloGhotel Hannover314 300,-Bestill

Hotell

Ghotel Hannover
Ghotel Hannover
Ghotel Hannover, et 3+ stjerners hotell beliggende i bydelen Kleefeld i Hannover ca 6 km fra messeområdet og 6 km fra sentrum. Moderne innredete rom med bad og WC, internett og sky TV, safe og kaffeko...
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim