Skip to main content

Reisevilkår

Priser og betalingsvilkår  Depositum påkr 2000,- forfaller til betaling ved påmelding. Restbeløpet forfaller til betaling 4 uker før avreise. Betalingsbetingelser: Pr 10 dager etter fakturadato. Dersom valutaen endrer seg mer enn 5% mot NOK fra pristilbud til fakturadato, tas det forbehold om rett til å justere prisen i henhold til endringer i valutakursen.

Levering  Om ikke forsendelse i posten er spesielt avtalt, sendes reisedokumentene som vedlegg til oppgitte e-post ca 14 dager før avreise. Reisedokumentene består av det endelige programmet for turen, flybilletter, deltakerliste, praktisk informasjon i forbindelse med forberedelse til turen.

Endringer  Navnene i flybillettene kan ikke endres automatisk. Ta kontakt for å få bekreftelse om hva slags måte billetten er bestilt på og om endring er mulig. Kostnad påløper. Er billetten en gruppebillett kan tidspunktene i billetten ikke endres. Individuelle flybilletter kan endres mot et gebyr. 

Avbestilling  Depositum refunderes ikke etter utstedt ordrebekreftelse. Ved avbestilling senere enn 60 dager før avreise refunderes turprisen kun dersom plassen kan videreselges.

Avbestillingsbeskyttelse  Vi anbefaler våre reisende å tegne helårs reiseforsikring som også inkluderer avbestillingsbeskyttelse. Kontakt ditt forsikringsselskap.

Vaksinasjonssertifikat  Vi oppfordrer alle våre gjester til å ta med sitt norske eller europeiske vaksinasjonssertifikat på våre reiser. 

Rett til avbestilling eller prisavslag. For Reisegleders pakketurer gjelder Lov om pakkereiser og reisegaranti av 1. juli 2018, samt Alminnelige vilkår for Pakkereiser utarbeidet av Virke Reise Utland og Forbrukertilsynet. Særtrykk av denne overenskomsten finnes på denne linken Lov om pakkereiser. Reisegleder påtar seg intet ansvar for gjennomføring av turen i tilfelle Force majoure eller forhold som påvirker turen og som ligger utenfor vår kontroll.

Reiseråd Det vil alltid være slik at den enkelte selv må vurdere behovet for å reise opp mot den rådende situasjonen der man skal oppholde seg. Velger man å avbestille en tur uten at spesielle reiseråd foreligger vil ordinære avbestillingsregler være gjeldende, og vi ber dere evt kontakte deres forsikringsselskap. Før du bestiller en reise ber vi deg gjøre følgende.

  • Sjekk at du har gyldig reiseforsikring som dekker sykdom og avbestilling. Du kan finne en god forsikring på Finansportalen.
  • Sjekk hvilke innreiseregler som gjelder i landet du vil reise til. Informasjon om det finner du her på oversikten over UDs reiseinformasjon. Husk å sjekke steder du mellomlander.
  • Sjekk karantenekrav eller karantenehotell. Folkehelseinstituttet (FHI) vurderer hver uke hvilke land som har så lavt smittetrykk at det ikke er krav om karantene ved innreise til Norge.
  • Sjekk om du trenger koronatest for å komme inn i landet du vil reise til.
  • Sjekk om det gjelder forskjellige regler for beskyttede og ikke-beskyttede enten ved innreise eller hjemreise.

Vi anbefaler at du registrerer deg på www.reiseregistrering.no, da kan Utenriksdepartementet nå deg med informasjon om det blir nødvendig.

Rett til gebyrfri avbestilling etter pakkereiseloven § 22 gjelder ikke dersom kunden kjøper en reise etter spesifikt ha blitt gjort kjent med og akseptert at et negativt reiseråd vil kunne foreligge også på tidspunktet for gjennomføringen av reisen. Det følger både av lovens forarbeider og av de alminnelige vilkårene punkt 5.1.

Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim