Skip to main content

Juletur til Madrid

Med beliggenhet 667 moh er Madrid den høyest beliggende hovedstaden i Europa. Med 3,3 mill innbyggere kan Madrid by på alt fra flott arkitektur, noen av verdens flotteste kunstsamlinger, museer, parker, spennende mat og gode shoppingmuligheter. I tillegg til å bli godt kjent i byen inkluderer denne 5 dagers turen utflukt til middelalderbyen Segovia med sin utrolig flotte akvadukt.

Turen går 25. - 29. november

PROGRAMMET FOR TUREN

Dag 1

Etter ankomst Madrid treffer vi guide og reiseleder Nils E Aase. Nils er 47 år fra Stavanger men bor halve året i Madrid. Han vil være guide og reiseleder på hele turen.

Innsjekking på Hotel Catalonia Atocha, et 4 stjerners hotell beliggende midt i sentrum av Madrid på Gran Via. Hotellet har restaurant og bar og takterrasse med jacauzzi. Gangavstand til restauranter, barer og butikker.

Felles velkomstmiddag på en restaurant i nærheten.

Dag 2

På formiddagen tar Nils oss med på sightseeing i sentrum av Madrid. Han vil fortelle mye om byens fascinerende historie og om spanjolenes hverdag.

Ettermiddagen brukes på egenhånd til shopping, evt besøk i Reina Sofia. Museet som romer de mest berømte bildene av Picasso.

Dag 3

SEGOVIA

I dag drar vi på utflukt 1 1/2 time nordover for Madrid til Segovia, provinshovedstad i regionen Castille y Leon.  Også en by på UNESCOs verdensarvliste. Byen har nærmere 60000 innbyggere. Navnet Segovia stammer angivelig fra keltisk, med betydningen «festning». Byen har en veldig berømt og vakker romersk akvedukt, en borg kalt Alcàzar og forskjellige andre kirker bygd i romersk stil. Byen er nærmest omringet av murer bygd i det åttende århundret, sannsynlig på romersk fundament. En svært vakker by. Overalt hvor du ser har du noe fint å hvile øynene på. Retur til Madrid ca kl 18.00. 

Dag 4

På formiddagen tar Nils oss med på en ny sightseeing i Madrid. Historien og vandringen fortsetter der vi slapp på søndag. Denne majestetiske byen har enorme ting å by på. God tid til juleshopping i alle de fantastiske gatene og mange kjøpesentre.

Felles avskjedsmiddag på kvelden.

Dag 5

Utsjekk fra hotellet og avreise tilbake til Oslo

Hotell

Hotellfasade
Hotel Catalonia Atocha
Hotell Catalonia Atocha ligger i hjertet av Madrid. Kort vei til butikker og restauranter. Hotellet har takterrasse med jacuzzi, gourmet bar, air-condition og Wi-Fi.
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim