Skip to main content

Informasjon om coronaviruset

Nyheter om coronaviruset preger i disse dager medier over hele verden. Dette skaper usikkerhet blant dem som planlegger en utenlandsreise.

Vi forholder oss nå til Utenriksdepartementets offisielle reiseråd som foreløpig fram til 14. april fraråder reiser til alle land. I tillegg forholder vi oss til innreisebestemmelsene til andre land og ytterligere forhold der som påvirker våre reiser. Når disse reiserådene igjen lempes på er det viktig for oss så snart som mulig å kunne fortsette vårt planlagte turprogram og alle planlagte gruppereiser. 

Det vil alltid være slik at den enkelte selv må vurdere behovet for å reise opp mot den rådende situasjonen der man skal oppholde seg. Velger man å avbestille en tur uten at spesielle reiseråd foreligger vil ordinære avbestillingsregler være gjeldende, og vi ber dere evt kontakte deres forsikringsselskap. Om man fortsatt er påmeldt en tur når den kanselleres, gis refusjon. For planlagte gruppereiser prøver vi å finne et nytt tidspunkt for gjennomføring av turen. 

Denne situasjonen vil endre seg. Er du påmeldt en reise frem i tid, er det ikke usannsynlig at denne epidemien har roet seg betraktelig innen avreise.

Vi anmoder våre reisende om å ha tålmodighet. Oppstår det en situasjon som vil påvirke noen av våre reisemål, vil vi gi de berørte fortløpende informasjon.

Link til UDs sider med offisielle reiseråd

Reisekalender
24/6 Borgeby feltdager, Landbruksmessen i feltet!Fra og med 7 600,-
30/6Setervandring i SveitsFra og med 10 700,-
29/7Medlemstur for Gammeltraktorens venner til IrlandFra og med 13 900,-
20/8Weekendtur til RigaFra og med 7 860,-
12/10Opplev IslandFra og med 13 700,-
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum