Smitteverntiltak

Med de svært spesielle og varierende rammebetingelsene som myndighetene opererer med under pandemien, ber vi dere melde dere på men avvente med å betale beløpet til vi har bekreftet gjennomføringen av turen. Det gjøres 1 måned før avreise. Dersom myndighetene i perioden fra bekreftet gjennomføring og fram til avreise strammer inn på sine reiseråd, vil beløpet bli tilbakebetalt. 

Som arrangør vil vi til enhver tid følge Helsedirektoratets råd om generelle smittevernstiltak og forsikre oss om at våre leverandører også gjør det. 

Vi ber om at alle våre reisende tar hensyn til seg selv og andre ved å sette seg grundig inn i og følge de gjeldene lokale eller nasjonale smittevernrådene.

  • Holde seg hjemme dersom man har symptomer på luftveisinfeksjon eller andre sykdommer
  • Holde minst en meters avstand til andre
  • Unngå å hoste eller nyse direkte på andre.
  • Hoste i albukroken slik at du ikke sprer dråper ut i lufta.
  • Vaske hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann
  • Finne alternativer til håndhilsing og klemming
  • Respektere andres grenser
  • Ta med munnbind

 

På våre reiser i Norge vil vi til enhver tid forsikre oss om at alle våre leverandører følger de smittevernsrådene som gjelder for reiselivet. På våre flyreiser vil vi følge luftfartens egne smittevernråd og på bussturene vil vi følge veileder for smittevern ved turbussoppdrag utarbeidet av NHO transport. 

Utenlandsreiser

Vi forholder oss nå til Utenriksdepartementets offisielle reiseråd som inntil videre fraråder reiser til alle land. I tillegg forholder vi oss til innreisebestemmelsene til andre land og ytterligere forhold der som påvirker våre reiser. Når disse reiserådene igjen lempes på er det viktig for oss så snart som mulig å kunne fortsette vårt planlagte turprogram og alle planlagte gruppereiser. 

Det vil alltid være slik at den enkelte selv må vurdere behovet for å reise opp mot den rådende situasjonen der man skal oppholde seg. Velger man å avbestille en tur uten at spesielle reiseråd foreligger vil ordinære avbestillingsregler være gjeldende, og vi ber dere evt kontakte deres forsikringsselskap. Om man fortsatt er påmeldt en tur når den kanselleres, gis refusjon. For planlagte gruppereiser prøver vi å finne et nytt tidspunkt for gjennomføring av turen.