Skip to main content

Bli med Bondebladet til Agroteknikk på Lillestrøm

Agroteknikk er Norges største møteplass for landbruket og arrangeres hvert tredje år i Lillestrøm. Fra 14. – 17. november kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte bransjen. Bondebladet ønsker å invitere leserne til en hyggelig helg i hovedstaden som foruten messebesøk inkluderer helaften på Wallmans salonger og gårdsbesøk på Romerike.

Turen går 14. - 17. november 2024

 

Program for turen

Torsdag 14. november

Individuell transport med fly eller tog til Oslo. Kontakt oss for hjelp til å booke flybilletter.

Felles buss fra Gardermoen til Oslo sentrum kl 17.00

Innsjekking på Thon hotell Slottsparken, et attraktivt hotell beliggende i et stille område rett ved slottet. 10 min å gå til Nasjonalteatret stasjon. Herfra er det direkteforbindelse med tog flere ganger i timen til Lillestrøm. Hotellet har frokostrom, øl- og vinbar, treningsrom og konferansefasiliteter.

Fredag 15. november

Besøk på Agroteknikk.

Individuell transport med tog fra Nasjonalteatret Stasjon. Messen arrangeres fra 14. – 17. november og er åpen hver dag fra kl 09.00 – 18.00. Billett til messe kjøpes på www.agroteknikk.no

TILLEGGSARRANGEMENT:   Juleshow på Wallmans salonger

Med verdenskjente koreografer og fantastiske kostymedesignere, showprodusenter, dyktige artister og produksjonsteam byr Wallmans sine gjester på en helt spesiell og unik opplevelse. Ved siden av fantastisk underholdning inkluderer billetten en nydelig sesongbasert flerretters meny satt sammen av sesongens beste råvarer.

Pris kr 2000 som inkluderer busstransport tur/retur, show og flerretters meny uten drikke.

Lørdag 16. november

Besøk på Agroteknikk.

TILLEGGSARRANGEMENT:   Gårdsbesøk på Romerike

Romerike tilhører de beste landbruksområdene i landet med marin leire som er meget god jord å dyrke i. Her finner vi store gårder, og vi skal besøke Tømte gård i Eidsvoll som på 1800 dekar driver med korn og potet. De har nylig investert i nytt potetlager med en kapasitet på 1450 tonn. Vaaler Samdrift på Dal i Eidsvoll som driver med økologisk kjøtt- og melkeproduksjon med 110 kuer, og Smedstad Gård i Gjerdrum som driver med korn. De har nylig investert i nytt korntørkeanlegg med lagringskapasitet på 1000 tonn korn. Varighet ca 5 timer og bussen kjører til messen etter gårdsbesøkene.

Pris kr 1000,- som inkluderer informasjon og omvisning på 3 gårder, busstransport, kaffe og gjærbakst.

Søndag 17. november

Frokost og utsjekking

Besøk på Agroteknikk.

Tidlig ettermiddag går bussen går fra hotellet via messen til Gardermoen.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
14/11Oslo lufthavn Gardermoen Thon Hotel SlottsparkenMer enn 84 290,-Bestill
14/11Thon Hotel Slottsparken
Kun hotellovernatting
Mer enn 83 420,-Bestill

Hotell

Thon Hotel Slottsparken
Thon Hotel Slottsparken
Thon Hotel Slottsparken er et attraktivt hotell, beliggende i et stille område rett ved Slottet. Du er i gangavstand til alt Oslo har å by på, fra museer og shopping, til restauranter og uteliv...
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim