Skip to main content

Vinterweekend på Spidsbergseter

På Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter høyfjellshotell. 3 timer i bil fra Oslo, 25 min fra Ringebu togstasjon og 4 timer i bil fra Trondheim. Midt i april er det fremdeles strålende skiføre på Spidsbergseter. Med fantastiske skiløyper rett utenfor døra, herlig atmosfæren inne med fjellbad og spamuligheter, nydelig mat og underholdning garanterer vi en avslappende og god helg.

På Spidsbergseter vil du også møte den tidligere biskopen Per Arne Dahl som vil snakke til oss om hvorfor vi ikke har det bedre når vi har det så godt, og om sårbarhetens kraft.

PROGRAMMET FOR TUREN

Fredag 16. april                                                                                                    middag

Individuell adkomst til Spidsbergseter. 

Innsjekk fra kl 1600. 

3 retters middag etterfulgt av livemusikk i Låven og åpen bar.

Lørdag 17. april                                                                             frokost, lunsj, middag

Foredrag med tidligere biskop Per Arne Dahl.

Per Arne gikk sommeren 2018 av som biskop i Tunsberg. Han har i 15 år arbeidet som leder Samlivssenteret på Modum bad, og som lærer ved Menighetsfakultetet. Han har skrevet en rekke bøker om tro, eksistens og relasjoner. Vi får et klokt og varmt foredrag om hvorfor vi ikke har det bedre når vi har det så godt. Om mening og tilhørighet og om hvordan det å tørre og være sårbar kan være grobunn til ny styrke.

Lunsj og ettermiddagen til fri disposisjon

Besøk i Akevittfjøset  Her serveres det utallige sorter av den edle drikk, over 100 forskjellige typer. Vi får prøvesmake to av dem og blir i tillegg tatt med på en reise i akevittens verden. Vi får også vite mer om Spidsbergseters historie.

Middagsbuffet etterfulgt av livemussikk i Låven og åpen bar.


Søndag 18. april

Frokost og utsjekking                                                                                                            frokost

Formiddagen til fri disposisjon evt 2 retters lunsj før avreise. (Tillegg i pris)

SMITTEVERN

Som arrangør vil vi til enhver tid følge Helsedirektoratets råd om generelle smittevernstiltak og forsikre oss om at våre leverandører også gjør det. For å unngå bruk av busstransport anbefaler vi individuell transport til hotellet. Vi har også satt en grense på maksimum 30 deltakere på dette arrangementet. Vi har også dobbeltsjekket at Spidsbergseter Hotel følger NHO Reiselivs bransjenorm for overnattingsbedrifter og hotellets egne smittevernstilak kan du lese om på denne linken.

Dersom myndighetene i tiden fra arrangementet er bestilt og fram til arrangementstart endrer sine smittevernråd eller at smittesituasjonen i Norge endres dramatisk, vil du kunne avbestille reisen kostnadsfritt. 

Hotell

Spidsbergseter Hotell
Spidsbergseter Hotell
Det tradisjonsrike Spidsbergseter Hotell ligger på Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane Nasjonalpark, kun 1 time å kjøre nord for Lillehammer. Hotellet er et av Norges mest populære fjellhotel...
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum