Skip to main content

Førjul på Spidsbergseter

På Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter høyfjellshotell. 3 timer i bil fra Oslo, 25 min fra Ringebu togstasjon og 4 timer i bil fra Trondheim. I slutten av november pyntes det til jul på Spidsbergseter og vi inviterer til et ekte førjulseventyr med herlig atmosfæren, nydelig mat og underholdning.

 

PROGRAMMET FOR TUREN

Tirsdag 23. november                                      middag

Individuell ankomst til Spidsbergseter. 

Innsjekk fra kl 1600. Ankomst til gløgg og småkaker.

Julematsbuffet etterfulgt av livemusikk i Låven og åpen bar.

Onsdag 24. november                                     frokost, lunsj, middag

Dagen til fri disposisjon

Besøk i Akevittfjøset  med foredrag om brennevinsfremstilling, om potetens betydning og om kryddersammensetningene som utgjør de ulike smakene på akevittene. I tillegg lærer du om Linie-reisen, om fatmodning og betydningen av å bruke riktig glass til de edle dråpene! I akevittfjøset serveres det utallige sorter av den edle drikk. Mulighet for å prøvesmake. (tillegg i prisen) Vi får også vite mer om Spidsbergseters historie.

Julebordsmiddag etterfulgt av livemussikk i Låven og åpen bar.

Torsdag 25. november                                        frokost

Formiddagen til fri disposisjon evt 2 retters lunsj før avreise. (Tillegg i pris)

SMITTEVERN

Som arrangør vil vi til enhver tid følge Helsedirektoratets råd om generelle smittevernstiltak og forsikre oss om at våre leverandører også gjør det. For å unngå bruk av busstransport anbefaler vi individuell transport til hotellet. Vi har også satt en grense på maksimum 30 deltakere på dette arrangementet. Vi har også dobbeltsjekket at Spidsbergseter Hotel følger NHO Reiselivs bransjenorm for overnattingsbedrifter og hotellets egne smittevernstilak kan du lese om på denne linken.

Dersom myndighetene i tiden fra arrangementet er bestilt og fram til arrangementstart endrer sine smittevernråd eller at smittesituasjonen i Norge endres dramatisk, vil du kunne avbestille reisen kostnadsfritt. 

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
23/11Spidsbergseter HotellMer enn 83 550,-Bestill

Hotell

Spidsbergseter Hotell
Spidsbergseter Hotell
Det tradisjonsrike Spidsbergseter Hotell ligger på Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane Nasjonalpark, kun 1 time å kjøre nord for Lillehammer. Hotellet er et av Norges mest populære fjellhotel...
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
Askheim 1F
N-2022 Gjerdrum