I 2018 vil vi arrangere mange landbruksrelaterte turer. Foreløpig ser kalenderen slik ut, og programmet for turene vil bli lagt ut fortløpende når de er klare. (Vi tar forbehold om noe endringer i datoene)

21. – 24. januar

Messetur til Grüne Woche i Berlin

Verdens største matmesse. Se www.gruenewoche.de

20. – 26. februar

Studietur til Spania inkl landbruksutstillingen Fima Agricola i Zaragoza

Reisen starter i Barcelona og ender i Madrid. På turen besøker vi en spansk gård som driver med melkeproduksjon, og vi besøker den store landbruksutstillingen Fima Agricola i Zaragoza. Se www.fima-agricola.com

13. – 18. mars

Studietur til Polen inkl besøk på Agrotech i Kielce.

I tillegg til dagsbesøk på landbruksutstillingen Kielce besøker vi en fruktprodusent og et melkebruk. Turen inkluderer også de storslagne saltgruvene i Wieliczka, og om ønskelig utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau. Se www.agrotech.pl

2. – 6. april 2018 Studietur til Island

Island gir assosiasjoner om vill og vakker natur, aktive vulkaner og varme kilder. På studieturen besøker vi melkeprodusenter, grønnsaks- og sauebruk i tillegg til hovedstaden Reykjavik.

16. – 19. april 2018

Studietur til Færøyene

Bli med til Færøyene, denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vagar, Streymoy og Eysturoy. Vi får høre om historien og livet på øyene i dag. I tillegg besøker vi en melkeprodusent og et sauebruk. Selv om Færøyene først og fremst er et fiskerisamfunn, er det færøyske landbruket fullt modernisert og melkeproduksjon er den viktigste inntektskilden.

21. – 24. Juni 2018

The Royal Highland Show i Edinburgh

The Royal Highland Show er det skotske landbrukets viktigste møteplass og samler hvert år i juni mer enn 160 000 besøkende. www.royalhighlandshow.org

9.- 12. juli 2018

Studietur til Færøyene

Bli med til Færøyene, denne gresskledde og forblåste øygruppen midt i Nordsjøen. På turen får vi oppleve øyene Vagar, Streymoy og Eysturoy. Vi får høre om historien og livet på øyene i dag. I tillegg besøker vi en melkeprodusent og et sauebruk. Selv om Færøyene først og fremst er et fiskerisamfunn, er det færøyske landbruket fullt modernisert og melkeproduksjon er den viktigste inntektskilden.

6. – 10. august 2018

Bli med og opplev Irland, den grønne øya!

Denne rundturen går først sørover til Tipperary før ferden fortsetter til Galway på vestkysten, en av de mest irske av alle irske byer.

25.- 30. september 2018

Opplev Nord-Italia, inkl Venezia og Dolomittene

Turen starter i Venezia, før ferden går innover det fruktbare området i Veneto regionen. I Dolomittene bor vi i det kjente vintersportsområdet Val di Fiemme.

23. september – 6. oktober,

Midtvesten USA inkl Norsk Høstfest

Rundreise i Minnesota og Nord-Dakota. Delstatene med høyest andel norskættede amerikanere. Reisen går gjennom historiske indianer og cowboy områder, og toppes med besøk på Norsk Høstfest i Minot. Vi besøker amerikanske gårdsbruk som driver med korn, melk, kjøtt, sau og eggproduksjon og vi drar på en ekte amerikansk dyreauksjon.

 

2.- 6. oktober,

Sommet Elevage, Clermont Ferrand

SOMMET DE L’ELEVAGE er et fesjå som arrangeres hvert år i Clermont Ferrand i fjellmassivet Massif Central midt i Frankrike, et området som betegnes som Europas største for kjøttfeproduksjon. Se www.sommet-elevage.fr

9. – 21. oktober,

NYC, Illinois og Wisconsin

Turen starter med 2 dager i verdensmetropolen New York City  før vi flyr videre til Chicago. Vi besøker John Deere hovedkvarteret i Moline samt hovedkontoret til CASE IH i Racine. Vi er innom store farmer som driver med korn-, melk-, og grønnsaksproduksjon. Turen avsluttes med to dager i Chicago, USA’s 3. største by.

15. – 19. oktober,

Studietur til Sveits

Norge og Sveits kan sammenlignes på mange måter. Ingen av landene er medlemmer av EU, lønningene er høye, kvaliteten på matproduksjonen er høy, og begge landene har stort innslag av fjellandbruk.

7. – 11. november,

Studietur til Italia inkludert lanbruksutstillingen EIMA i Bologna.

Emilia Romagna betegnes som en av de mest velstående områdene av Italia, og det rikeste landbruksområdet. Turen starter i Venezia og fortsetter med gårdsbesøk i Emilia Romagna i tillegg til EIMA. Se www.eima.it

13. – 16. november

Messetur til Eurotier i Hannover. Se www.eurotier.de

Eurotier er verdens ledende messe for husdyrhold og arrangeres hvert 2. år i Hannover

 

 

 

 

Webdesign levert av Zondo Norge AS