Tilbud på reiseopplegg til Grüne Woche i Berlin

Grüne Woche er en av verdens største messer for næringsmidler, gartneri og landbruk. På nasjonale paviljonger presenterer Grüne Woche matkulturer fra nærmere 60 land. Grüne Woche har også en stor presentasjon av avlsdyr. Se www.gruenewoche.com

PROGRAMMET FOR TUREN

Søndag 23. januar

kl 10.45        Avreise fra Oslo med SAS direkte til Berlin. Ankomst kl 12.20. Tilslutning til Oslo fra andre norske byer.

På flyplassen møtes vi av guiden vår som før mørkets frembrudd vil ta oss med på sightseeing i Berlin. Rundturen varer i 3 timer og vi får oppleve alle viktige severdigheter i tillegg til historie og arkitektur. Berlin er en av de byene i Europa som endrer seg mest for tiden. I den siste fasen av 2. verdenskrig ble det kjempet hardt om byen og store deler av Berlin ble ødelagt. De store tomme områdene etter murens fall er i ferd med å fylles av nye og spennende bygninger. Berlin har en svært spennende og lang historie. Historien om byen er verdt å få med med egne øyne.

Innsjekking på Motel One Kurfürstendamm Et 3+ stjerners helt nytt hotell beliggende midt i sentrum av Vest-Berlin ved den berømte handlegaten Kurfürstendamm. 

Mandag 24. januar

Mottakelse med morgenakevitt og lunsj på den norske paviliongen. På 300 kvm vil vi få se norsk mat og kultur presentert på sitt beste i utlandet. Vi får omvisning på standen med smaksprøver og presentasjon. I år er det utstillere fra FjordNorge og Trøndelag som deltar på standen. Etter omvisningen serveres en nydelig 3 retters lunsj satt sammen av produkter fra de ulike utstillerne.

Alltid mye folk på den norske paviljongen på Grüne Woche.

Etter mottakelsen brukes resten av dagen på egenhånd på messen.

Tirsdag 25. januar

Dagen til fri disposisjon i Berlin

TILLEGGSARRANGEMENT

Riksdagsbygningen i Berlin

Vi starter kvelden med å ta en tur helt til topps i glasskuppelen og nyter den fantastiske utsikten derifra. Deretter spiser vi en utsøkt middag i Restaurant Käfer, som ligger på toppen av Riksdagsbygget, ved siden av kuppelen.

Pris pr pers: kr 1 100,- Inkluderer 3 retters middag med viner og kaffe, inngang til kuppelen og transport t/r.

Onsdag 26. Januar

Utsjekking før kl 11.00. Bagasjen settes på hotellet.

Dagen til fri disposisjon.

Kl 18.00     Avreise med buss fra hotellet til flyplassen

Kl 20.15       Avreise fra Berlin Schönefeld med Norwegian direkte til Oslo. Ankomst Oslo kl 21.55.

Retur til Trondheim eller Bergem med KLM via Amsterdam kl 18.25 fra Berlin Tegel. Ankomst kl 22.45. Kontakt oss om andre destinasjoner. 

             

Kart