Med BKLF til VM i Paris inkludert bakerimessen Europain

Det norske Baker- og konditorlandslaget skal for første gang delta på verdens tøffeste bakerikonkurranse.  Coupe du Monde de la Boulangerie har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992. Norge er i 2022 ett av 12 land som deltar, noe som har stor betydning for hele den norske baker- og konditorbransjen. Opplev Paris med bransjekollega, Dinnercruice på Seinen og besøk bakerimessen Europain.  Bli med å heie fram det norske laget til medalje.

Turen går 27.- 29. mars. Frist for påmelding er 20. februar

Programmet for turen

Søndag 27. mars

Kl 11.00        Avreise med SAS fra Oslo direkte til Paris. Ankomst kl 13.20

Guide som møter gruppen på flyplassen. Busstransfer inn til hotellet i sentrum av Paris. Turen tar ca 1 time avhengig av trafikken.

Innsjekking på Hôtel Novotel Paris Vaugirard Montparnasse, et 4 stjerners hotell beliggende svært sentralt ved Montparnasse kvartalet i sentrum av Paris. Hotellet har egen restaurant og bar og eget treningsstudio. Nærmeste t-banestasjon er Vaugirard. Herfra er det direkteforbindelse 2 stasjoner til Porte Versailles hvor Europain finner sted. 

Dinner Cruise på Seinen

Å se Paris fra elven Seinen som renner gjennom byen, er en fin opplevelse. Spesielt etter mørkets frembrudd da alle de kjente bygningene er flombelyst. Dere spiser god mat og koser oss med dans til levende musikk mens dere betrakter alle severdighetene.

Inkluder i Dinner Cruise:

Busstransport tur/retur

1 glass musserende vin som velkomst

3 retters meny med 4 mvalgmuligheter

1 flaske rød- eller hvitvin delt på 4 personer

Bord for 2 - 10 personer bak i båten

 

Mandag 28. mars

Besøk på Europain 2022 med Coupe du Monde de la Boulangerie. Se www.europain.com Individuell reise med t-bane t/r.

Coupe du Monde de la Boulangerie går av stabelen 27. - 29. mars og Norge konkurrerer mandag 28. mars. Bli med og hei fram det norske laget!

 

Tirsdag 29. mars

Formiddagen til fri disposisjon. 

Kl 09.30 Avreise med buss fra hotellet

Kl 12.00 Avreise med Norwegian direkte til Oslo. Ankomst kl 14.20. Evt tilslutning til andre norske byer.

Hotell

Novotel Paris Vaugirard Montparnasse
Novotel Paris Vaugirard Montparnasse
Novotel Hôtel Novotel Paris Vaugirard Montparnasse er et 4 stjerners hotell beliggende ved Montparnasse, direkte ved metrostasjonen Vaugirard. Herfra er det kun to stasjoner med t-banen til mess...