Skip to main content

Førjul på Spidsbergseter

På Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter høyfjellshotell. 3 timer i bil fra Oslo, 25 min fra Ringebu togstasjon og 4 timer i bil fra Trondheim. I slutten av november pyntes det til jul på Spidsbergseter og vi inviterer til et ekte førjulseventyr med herlig atmosfære, nydelig mat og underholdning. Vår syngende reiseleder Kjersti Grov er med på turen. Hun vil hver kveld spille opp til dans!  

 

PROGRAMMET FOR TUREN

Onsdag 22. november                                      middag

Individuell ankomst til Spidsbergseter. 

Innsjekk fra kl 1600. Ankomst til gløgg og småkaker.

På kvelden har vi felles julebuffet på hotellet etterfulgt av 2 timer underholdning i eget lokale av den tidligere dansebandvokalisten og låtskriver Kjersti Grov.  Ca.20:30

Kjersti har arbeidet for Reisegleder i mange år og er også reiseleder under oppholdet. Kjersti har den siste tiden opptrådt som soloartist og blir av enkelte kalt for selveste GT-Saras etterfølger. Ikke bare kan man svinge seg i dansen til hennes egne sanger og andre gamle slagere, men i tillegg få seg en god latter som forlenger livet.

Torsdag 23. november                                     frokost, lunsj, middag

Dagen til fri disposisjon

Besøk i Akevittfjøset  med foredrag om brennevinsfremstilling, om potetens betydning og om kryddersammensetningene som utgjør de ulike smakene på akevittene. I tillegg lærer du om Linie-reisen, om fatmodning og betydningen av å bruke riktig glass til de edle dråpene! I akevittfjøset serveres det utallige sorter av den edle drikk. Mulighet for å prøvesmake. (tillegg i prisen) Vi får også vite mer om Spidsbergseters historie.

Kaffe og kaker kl.16:00

Julebordsmiddag etterfulgt av mer sang og musikk med Kjersti 

Fredag 24. november                                      brunch

FSen frokost brunch før avreise .

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedHotellLedige plasserFra Og Med pris
22/11Spidsbergseter HotellMer enn 84 200,-Bestill

Hotell

Spidsbergseter Hotell
Spidsbergseter Hotell
Det tradisjonsrike Spidsbergseter Hotell ligger på Venabygdsfjellet, innfallsporten til Rondane Nasjonalpark, kun 1 time å kjøre nord for Lillehammer. Hotellet er et av Norges mest populære fjellhotel...
Kontakt oss
Adresse:
Reisegleder c/o Internasjonale Messetjenester AS
c/o Business Jessheim, Storgata 6
N-2050 Jessheim